Презентація спектаклю «Представь себе…»

Афиша киев16 травня 2011 о 13:00 ЦКД КНУБА, Воздухофлоцький пр-т, 31, актова зала. Відбудеться самопрезентація Театру «Дивні люди» для журналістів.
Гості зустрічі: Олексій Курілко головний актор театру «Чорний Квадрат», Михайло Кукуюк «Театр на лівому березі»

Майстерність та творчість – ось головні риси нашого театру. Ви думаєте це все? Ні! Ще оригінальність, талановитість, оперативність, новизна, креатив. І повірте, це далеко не кінець переліку. І все що Вам потрібно зробити, щоб переконатися в цьому – це відвідати наш театр, переповнений шаленістю, і побачити це диво на власні очі. Та ми зробимо виключення, і одразу відкриємо Вам найпотаємніше – ми звичайнісінькі «простаки», які мріють увесь свій вільний час присвятити саме глядачу і перетворити дозвілля на щось надзвичайне, зовсім не схоже на буденність.
Артем, Юрій, Сергій — ось ми! Ті, що ще з студентських років почали замислюватися над питанням, що ж таке театр взагалі, хоча не раз були присутніми на спектаклях. І ось вже зараз, відкривши свій власний театр «Дивні люди», нарешті знайшлася відповідь на наше запитання – це місце сповнене таємниць, що швидко стають реальністю.
Нашій цікавості немає меж. З кожним днем ми все більше і більше поринаємо в глибинний світ театрального мистецтва. І в цьому світі ми знайшли визначення нашому храмові мистецтва: «Дивні Люди» — це театр, який не театр і грає спектаклі, які не спектаклі.»
Для того, щоб переконатися в справжності нашого таланту, ми пропонуємо Вашій увазі новий шедевр під назвою «Представте себе…». Який стартує 17травня 19:00 на сцені ЦКД КНУБА, м. Київ, Воздухофлоцький пр.-т, 31 (в’їзд з вулиці Клименка).
Головна ідея полягає у відкритті інтерпретації гумористичного життя видатного музиканта групи «Битлз», а саме Джона Леннона. Ми не будемо розповідати Вам про біографію, а покажемо своє власне бачення і дамо Вам можливість самостійно пережити ті моменти. Інтерв’ю та незвичайне знайомство із музикантом – ось що є рушійною силою нашого спектаклю. Купуй білет на спектакль «Представте себе…» і повернись в минуле, Джон Леннон головна машина часу.